(5)

Waarom wij naar de aarde kwamen: een (voorlees)boek voor kinderen van 10-100 jaar

e-book


In Waarom wij naar de aarde kwamen geeft Hans Stolp eenvoudige antwoorden op moeilijke (levens)vragen. De uitleg van Hans Stolp is begrijpelijk voor iedereen.

In Waarom wij naar de aarde kwamen geeft Hans Stolp eenvoudige antwoorden op moeilijke (levens)vragen die kinderen stellen. Vragen als: waarom zijn wij eigenlijk naar de aarde gekomen? En wat komen we hier doen? Komen we van een andere wereld? Wat gebeurt er met mensen als ze doodgaan? Wat zijn Engelen? En hebben wij een eigen Beschermengel? De uitleg die Hans Stolp geeft, is begrijpelijk voor iedereen. Waarom wij naar de aarde kwamen is dan ook bedoeld voor kinderen van tien tot honderd jaar!



3.0

5 beoordelingen

Annelieke

27-8-2023

Prachtig eenvoudig maar duidelijk

Jolanda

16-5-2021

Nou, na dit te hebben gelezen.. ben ik wat minder enthousiast over hoe het word gebracht al die informatie. Zelf ben ik erg met God bezig in mezelf. En ik wil graag me kind dingen leren, zodat ze zelf kan nadenken of God iets kan betekene in haar leven. Zo niet, dan is dat ook niet erg. Ze is daarin vrij in wat ze gelooft. Ik vind het wel belangrijk dat ze God Zijn verhaal kent. Maar van dit wordt ik toch een beetje bang als ik een kind zou zijn. Praten met een "Engel"? Ik weet het niet. Lucifer is ook een Engel. En als iets je aan raakt lijkt mij ook nie echt bevordelijk. Mijn kind zou zich daar echt nie op der gemak bij voelen. Ik zelf trouwens ook niet. Ik heb ook "Engelen" om mij heen maar die raken mij ook niet aan. Ik praat ook niet met ze. Als ik praat dan bid ik tot God. Maar mijn Engelen houden zich op de achtergrond. Leven en laten leven. Ze zijn er en dat is helemaal goed want ik weet waarom. Maar dat is toch niet nuttig als je zomaar naief met dat gaat praten/opzoekt? En dat stukje van Nelson Mandele maakt me ook erg onrustig. Hoe de "witte mensen" over "zwarte mensen" denken. Mijn dochter zou zich der hele leven bang maken dat als ze iets goeds doet ze naar de gevangenis moet.t is door de schrijver wrsch zonder kwaade bedoeling geschrvn. En denkt de schrijver dat dit op de beste manier is uitgelegd.maar dan zou ik als ik u was, toch maar even na gaan of uw "Engel" wel het beste met u voorheeft of dat hij doet alsof want dit is echt heel "dom" uitgelegd.