(7)

Vrienden worden met je lijf: Lichaamsbewustzijn als levensbelang

audioboek en e-book


Van je lichaam houden, ontspannen en genieten: dat kan niet zonder pijn en ongemak te accepteren. Geen probleem, want een volwassen mensenhart kan alle pijn van de wereld aan – maar je hebt er wel lichaamsbewustzijn bij nodig. Dat wil zeggen: kunnen en durven voelen wat je voelt, met vriendelijke, warme aandacht. Van lichaamsbewustzijn word je niet alleen mooier en gezonde, maar ook meer in staat om te genieten van het leven. Het verbetert je immuunsysteem, zorgt dat je begrijpt wat je lichaam wil en geeft je een basaal gevoel van liefde.

Dit boek helpt je daarbij, met heldere en praktische informatie, simpele oefeningen en boeiende verhalen. Een boek dat je leest voor je plezier, en waar je lijf je dankbaarvoor is.


Verteller: Carolina Mout
Duurtijd:

4.0

7 beoordelingen

Carlijn

29-2-2024

Typisch boekje voor deze schrijfster, met een aantal mooie inzichten, maar ook heel veel gezweef waar ik me niet helemaal in kan vinden. Er zijn maar weinig mensen die reageren op een lastig lijf met dankbaarheid. Dit maakt je lichaam ongelukkiger. - "Voel mij!" "Ontspannen" is tegenwoordig meer "je lichaam verdoven/uitschakelen" Ontspannen en durven voelen: zodat je kan genieten van alles wat het leven biedt.