(5)

Never Finished: Ontketen je brein en win de strijd met jezelf

audioboek


Ontdek en benut je ware potentieel met ā€˜Never Finishedā€™. Dit is geen zelfhulpboek. Het is een wake-up call!

ā€˜Canā€™t Hurt Meā€™, het succesvolle boek van bestsellerauteur David Goggins, liet zien hoeveel onaangeboorde vaardigheden we allemaal bezitten. Het was echter slechts een introductie tot de kracht van de geest.

In zijn nieuwe boek 'Never Finished' wil David Goggins duidelijk maken dat het altijd mogelijk is om je potentieel maximaal te benutten. Goggins neemt je mee in zijn Mental Lab, waar hij de filosofie, psychologie en strategieƫn ontwikkelde die hem deden realiseren dat wat hij dacht dat zijn limiet was, slechts zijn beginpunt was.

Het boek is rauw en recht voor zijn raap. De verhalen en lessen in dit onthullende en onverzettelijke boek bieden de lezer een blauwdruk die hij kan gebruiken om naar een hoogte te klimmen die ooit onbereikbaar leek. Of je je nu uit koers voelt in het leven, je potentieel wilt maximaliseren of je je afvraagt hoe je door je zogenaamde glazen plafond heen kan breken: dit is het enige boek dat je ooit nodig zult hebben.

De opvolger van internationale bestseller Canā€™t Hurt Me

Rauw en recht voor zijn raap

Ontdek en benut je ware potentieel

Win de strijd met jezelf

HĆ©t motivatieboek van 2024

David Goggins is een voormalig Navy SEAL en ultraloper. Na een zware jeugd vol problemen ontdekte hij tot hoeveel hij in staat was door focus en keiharde training.

ā€˜David Goggins is een zeldzaam mens. Zijn toewijding is een anker van inspiratie en motivatie geweest voor miljoenen over de hele wereld ā€“ inclusief mijzelf.ā€™ ā€“ Dwayne ā€˜The Rockā€™ Johnson


Verteller: Kiefer Zwart
Duurtijd: