(4)

Kapot Sterk: Trainen om te overleven

audioboek


Ontdek met dit comeback-verhaal van (kracht)sporter Wouter ā€˜Wutruā€™ Smit hoe je fysiek Ć©n mentaal traint om Ć©cht sterk, weerbaar en onoverwinnelijk te worden.

OVER DIT BOEK

Wouter Smit (ā€˜Wutruā€™) traint intens en grensverleggend. Geen uitdaging is hem te groot en hij geeft Ć”lles om zijn doel te bereiken. Bij elke challenge volgt hij een strak en meetbaar plan. Tot een zeldzame tumor in zijn wervelkolom aan alle plannen een plotseling einde dreigt te maken. Wutru staat voor de ultieme uitdaging, de zwaarste van alle: overleven!

Kapot Sterk is het comeback-verhaal van Wutru: een ultieme (kracht)sporter. Wutru toont dat trainen met een focus op mentale en fysieke kracht niet alleen weerbaar, maar zelfs onverwoestbaar kan maken. Dat sportieve uitdagingen voorbereiden op de Ć©chte confrontaties in het leven. En dat je alleen in uiterste confrontatie met jezelf je ware identiteit en potentieel ontdekt. Dit maakt je sterker dan ooit!

Wouter Smit is bij zijn vele tienduizenden Instavolgers bekend als ā€˜Wutruā€™. Hij motiveert mensen tot een gezonde fysiek en levensstijl en is fitnesstrainer oncologie: gespecialiseerd in sport- en fitnessbegeleiding van (oud)patiĆ«nten met de diagnose kanker.

INTERESSES

ā€¢ Body building

ā€¢ Kanker

ā€¢ Overleven

ā€¢ Trainen

ā€¢ Fitness

ā€¢ Lifestyle

ā€¢ Oncologie


Verteller: Ruben de Goede
Duurtijd:

4.5

4 beoordelingen

Lezer

2-2-2024

Als luisteraar wordt je perfect meegenomen in Wouter zijn proces. Erg fijne voorlezer ook. Mooi verhaal. Kijk al uit naar het luisteren van Wouter zijn 2e boek.