(18)

Een onmogelijk avontuur: Twee jaar met de auto door 27 Afrikaanse landen

audioboek


Een onmogelijk avontuur is een reisverslag en een persoonlijke reflectie op de hang naar avontuur en het verlangen om alleen te zijn.

In ‘Een onmogelijk avontuur’ beschrijft Pim Franssen zijn reis van twee jaar en twee dagen door 27 Afrikaanse landen in een oude Land Cruiser. Zijn tocht leidt van de woestijn en de savannes in Zuidoost-Afrika naar Kaapstad en via het chaotische West-Afrika terug naar Nederland. Onderweg wachten hem vele beproevingen, zoals een rivier vol krokodillen, een sneeuwstorm op Mount Kenya en een web van lokale corruptie, die hem uitdagen zijn leven onder ogen te zien. Dit dwingt hem na te denken over zijn eigen achtergrond, zijn vooroordelen en waar hij nou eigenlijk naar op zoek is.

'Een heerlijk Afrikaans reisverhaal waarin heikele belevenissen worden afgewisseld met diepgravende bespiegelingen over de filosofie van het reizen. Pim is een aangename rijder!' – Abdelkader Benali



4.1

18 beoordelingen

Tim

26-4-2024

Mooi avontuurlijk boek👌🏻

Sander

3-4-2024

Verwacht geen prachtig reisverhaal. De waarschijnlijk potentiële prachtige verhalen en anekdotes hebben baan moeten ruimen voor uren psychologische kletspraat.

Sally

2-4-2024

Erg fijn om naar te luisteren