(22)

De tropische zoektocht

audioboek en e-book


In De tropische zoektocht van Karen Swan, bekend van bestsellers als De Griekse ontsnapping en De Schotse ontdekking, heeft Tara Tremain zich eindelijk losgemaakt van haar extreem rijke familie, dankzij haar eigen carrière als arts. Maar ze komt niet onder een belangrijke familiebijeenkomst in Costa Rica uit, en eenmaal daar wordt ze meteen geconfronteerd met een noodsituatie. Een jonge jongen is doodziek, en Tara moet diep de jungle in trekken om zijn leven te redden. En de enige die haar daarbij écht kan helpen is Alex, de man die tien jaar geleden haar leven verwoestte...

De heerlijke roman De tropische zoektocht heeft alles wat een Karen Swan-boek zo onweerstaanbaar maakt: een stoere, onafhankelijke vrouw, een spannende én romantische plot en een originele setting die je wanderlust aanwakkert.

'Een boek waar je zo lang mogelijk van wilt genieten, maar dat je ook in één ruk wilt uitlezen.' - Jill Mansell


Verteller: Eva Damen
Duurtijd:

4.4

22 beoordelingen

Mia

24-2-2024

mooi verhaal met spannende elementen

Esther

8-2-2024

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar eerdere boeken waren echt veel beter. Dit boek is prima voor tussendoor, maar stelt toch teleur. Het is vergezocht, erg lang uitgesponnen en voorspelbaar. Jammer.