(16)

De hemel in kaart: Een neurochirurg onderzoekt de mysteries van het hiernamaals

audioboek en e-book


Is er leven na dit leven?

Eben Alexander, auteur van de #1 New York Times-bestseller Na dit leven, brengt in De hemel in kaart oude sages en hedendaagse wetenschappers samen met de verhalen van ‘gewone’ mensen die, net als hijzelf, een diep spirituele ervaring hebben gehad.

Na het verschijnen van Na dit leven waren er mensen die Eben Alexanders bijna-doodervaring afdeden als onmogelijk. Maar er waren nog veel meer lezers die hem schreven dat zijn verhaal hen diep raakte, op allerlei vlakken. In De hemel in kaart deelt Eben enkele van de verhalen die hem zijn verteld, en linkt deze aan wat de grote spirituele tradities, wereldreligies en filosofen op de wereld ons vertellen over de reis van de ziel.


Verteller: Frank Rigter
Duurtijd:

3.8

16 beoordelingen

Jean

13-10-2022

Navolging op zijn 1e boek wat fantastisch interessant was. In dit boek vertelt hij niks nieuws maar wijdt m.i. teveel uit waardoor ik de draad menig keer kwijt raakte.

Tai

23-10-2021

Dankzij pilaren zoals u worden wij, gedreven door een opgebouwde kracht in eenzaamheid gelouterd, sterker in een hoger geloof die angst als een teken IN DE GOEDE richting leert te zien! Want daar waar rook is is vuur en die vuur die moeten wij hebben! Is het niet? Kwamen wij allen niet voor de zieken? Dus als de mijnenveld die ik angsten noem zelf zal doven zodra wij erop staan kunnen we spreken van : JA IK BEN ER KLAAR VOOR DOKTER ALEX- is een ANDER- geworden 🙏🏼🙌☺️ Greetings from TaiReading -