(8)

Vermist

e-book


Vermist van Helen Vreeswijk

Bloedstollend avontuur op de Filipijnen

De mannen waren hooguit een paar meter van haar vandaan. De bladeren bewogen. Ze dacht aan thuis. Aan haar moeder die zich er waarschijnlijk niet van bewust was in wat voor nijpende situatie haar dochter was beland. Waarom moest ze zo nodig op stage in de Filipijnen? De Filipijnen - het klonk zo idyllisch. 'Ik wil naar huis,' jammerde ze zacht.

Een groep jongeren gaat op stage naar de Filipijnen. Na aankomst worden ze door een medewerker van hun resort naar de stagelocatie begeleid. Maar daar komen ze nooit aan. De man smokkelt de jongeren en hun begeleidster de jungle in, waar mensenhandelaren hen opwachten. Hij verkoopt de groep aan een inheemse stam, gaat terug en vernietigt alle sporen. De groep is niet meer te traceren.

Zodra de jongeren doorhebbendat er geen redding komt, besluiten ze om zelf te ontsnappen. Een gevaarlijke onderneming, want de wildernis is vol gevaren. En als er dan ook nog een stammenoorlog uitbreekt, is de chaos compleet. Ze moeten vechten om te overleven.

Over de boeken van Helen Vreeswijk:

'Een sterke realistische thriller die je helemaal meeneemt in de wereld van een ontvoering.' Pluizuit.be

'Veel lezers zullen zich zonder problemen kunnen inleven, omdat het verhaal de leefwereld van veel jongeren bijna perfect weerspiegelt.' Leesfabriek.nl

Lees nog meer thrillers van Helen Vreeswijk:

Bloedbroeders

De kick

Loverboys

Chatroom

De stalker

Leugens

Ontvoerd

Overdosis

Zwijgplicht

Eerwraak

Judas



4.6

8 beoordelingen

Hennie

11-11-2022

Je blijft lezen omdat je wilt weten hoe het verhaal verder gaat.