(36)

Vakantievlinders: Tirol

audioboek


In deze feelgoodserie vind je drie romantische verhalen over moderne vrouwen, vriendschappen en liefdes die je meteen in de vakantiestemming brengen. Van de hand van Vannessa Thuyns, die vorig jaar debuteerde met de vrolijke roman Knetterverliefd.

Deel 3: Tirol

Simone is na een traumatische ervaring nooit meer in de buurt van de skipiste geweest. Omdat haar vriendinnen zo aandringen, besluit ze de wintersport nog één kans te geven.

Zo slecht treft ze het niet in Tirol met een aantrekkelijke skileraar, maar dan slaat het noodlot toe en kan Simone niet anders dan spijt hebben.

"Vannessa heeft het weer voor elkaar! Ik kon niet stoppen met lezen.' – Tamara Haagmans, feelgoodauteur (De mooiste dag van je leven, uitgeverij LS)


Verteller: Donna Vrijhof
Duurtijd:

4.1

36 beoordelingen

Cisca

31-5-2022

Ook nu weer een fijn verhaal. Het hoofdpersonage heeft een soort van trauma wat betreft wintersport. De angst en onzekerheid dit dit meebrengt is goed te voelen. Mooi omschreven en op een fijne manier omgebogen tot iets positiefs. Leuke twist in het verhaal en ook in dit derde deel heeft de humor weer een leuk aandeel.