(15)

Rani Diaz - Tot nooit meer

audioboek


Dit is het zestiende deel in de reeks over Rani Diaz, hoofdinspecteur moordzaken in Mechelen.

Wanneer Zaira het geluid van brekend glas hoort, spat haar luxeleven uiteen. De ontdekking van een gevaarlijk geheim dwingt haar te vluchten. Rani Diaz, hoofdinspecteur moordzaken, krijgt een onrustwekkende oproep. Aan de rand van een bos wordt een zwaar verminkt slachtoffer gevonden. De case is maar net geopend of er volgt nóg een moordpartij. Rani probeert angstvallig alle ballen uit haar persoonlijke en professionele leven in de lucht te houden, maar kan niet verhinderen dat een tsunami aan misdaden haar team overspoelt. Stapsgewijs komt de vijand heel dichtbij. Té dichtbij.

Wie is in godsnaam te vertrouwen en wie speelt er een gevaarlijk spel? Tot nooit meer is een meesterlijk spannend boek van een van onze meest gelezen leading ladies of crime.


Verteller: Christel Schimmel
Duurtijd:

4.6

15 beoordelingen

Anoniem

24-1-2024

ik hoor liever de stem van Inge Iepenburg... maar dat is uiteraard persoonlijk. Het boek was weer top!

Anoniem

16-9-2022

Alleen jammer dat ik gelijk al wist wie de dader van dimitri en fien was

Monique

22-7-2021

Ik hou van alle boeken van Sterre Carron! Ze zijn spannend van begin tot eind,goede opbouw en mega goede Belgische schrijfster. Ik kan nooit wachten om weer een nieuw boek van haar te luisteren! Heerlijk. Aanrader om ze vanaf het begin van de serie van Rani Diaz te gaan lezen,dan weet je alles over alle personages. Lees of luister ze! Groetjes Monique