(367)

Perfecte stilte

audioboek en e-book


Perfecte stilte van Helen Fields is het vierde deel van de veelbesproken Schotse thrillerserie D.I. Callanach. Over inspecteurs Ava Turner en Luc Callanach. Voor de fans van M.J. Arlidge, Mo Hayder en Samuel Bjørk.

Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden aan de rand van Edinburgh. Wanneer de patholoog-anatoom het lijk onderzoekt, doet deze een schokkende ontdekking: uit de huid is een silhouet van een pop gesneden.

Rechercheurs Ava Turner en Luc Callanach lijken op een dood spoor te zitten in de zaak,totdat een van huidgemaakt pop in een kinderwagen wordt gevonden, naast een achtergelaten baby.

Luc en Ava realiseren zich al snel dat de moordenaar een afschuwelijk spel speelt wanneer ze opnieuw het lichaam van een vermoorde jonge vrouw aantreffen. Ieder moment kan hij opnieuw toeslaan.

Kunnen Luc en Ava hem stoppen voordat hij een derde slachtoffer maakt?

'Het is behoorlijk knap dat Helen Fields nu al vier boeken lang hetzelfde niveau weet vast te houden in de Luc Callanach-thrillers.' - Noordhollands Dagblad

'Misschien nog meer dan in de vorige delen schuwt Helen Fields het gruwelijke detail niet. De doodsangst en vertwijfeling die uit haar slachtoffers spreekt, snijdt door merg en been. Sensatiezucht? Misschien wel, maar dan van het soort dat de lezers op het uiterste puntje van hun stoel krijgt.' - Gazet van Antwerpen

'Het is simpel: deze serie is een must read voor iedere thrillerlezer.' - Thrillzone

Over de serie:

****'een geweldige reeks' – VN Detective & Thrillergids

‘Een bijzonder aangenaam team speurders.’ – Trouw‘

‘Helen Fields schrijft donkere, harde thrillers, die de grenzen van de gemoedsrust aftasten.’ – Gazet van Antwerpen


Verteller: Ad Knippels
Duurtijd:

4.7

367 beoordelingen

Jeffrey

12-1-2024

Spannend en intrigerend.

Anoniem

25-10-2023

Minder dan de vorige perfecte titels, maar een evenzo boeiend verhaal.

Anoniem

12-10-2023

Verslavend goed