(19)

Perfect

audioboek en e-book


Clementine gaat haar studietijd liever lezend dan feestend door en voor romantiek heeft ze helemaal geen tijd. Haar hart is nog helende na een traumatische ervaring die plaatsvond toen ze zeventien was. Maar sinds ze op kamers is gegaan probeert ze die gebeurtenis achter zich te laten. Ze heeft besloten zichzelf niet meer zo open te stellen voor een jongen en verliefd te worden. Naast haar studie werkt Clementine in de bibliotheek, waardoor ze ook meteen de nieuwste romans van haar lievelingsauteurs kan lezen.

Dan wordt Roan aangenomen in de bibliotheek. Met zijn tatoeages en bad boy-uitstraling oogt hij niet als een typische boekenwurm. Hij deinst niet terug voor confrontaties en wordt verrast door Clementines koele reacties wanneer hij haar uitdaagt en laat het daar niet bij zitten. Hij draagt echter een geheim met zich mee dat ooit moet uitkomen…



3.9

19 beoordelingen

Marlieke

19-1-2022

Ik heb denk ik 30 min geluisterd, de man in het verhaal gedraagt zich vreselijk seksistisch. In het echte leven is het grensoverschrijdend gedrag, maar hier wordt het geschreven dat de vrouw het laat gebeuren en zijn gedrag spannend en opwindend vindt. Vrouw onvriendelijk, ik kon niet verder luisteren.