(1148)

Parttime-junkie

audioboek en e-book


Dit is het waargebeurde verhaal van Renee Kelder die jarenlang in het geheim verslaafd was aan GHB, een drug die nog steeds aan populariteit wint.

Renee Kelder groeit op in een liefdevol, hoogopgeleid gezin. Ze kijken naar de VPRO, rijden een Volvo en wonen in een keurige buurt in Heemstede. Een gezin waarvan je niet verwacht dat de jongste dochter vanaf haar negentiende zwaar verslaafd raakt aan GHB. Zes jaar lang leidde Kelder een onwaarschijnlijk dubbelleven, want ondanks haar vernietigende levensstijl vol drank en drugs studeerde ze ondertussen braaf in vier jaar af, ging ze nog trouw naar haar museumclubje en werkte ze in de verslavingszorg – de perfecte dekmantel. Niemand had iets door.

Parttime-junkie is het openhartige, spannende en ongelooflijke verhaal van een jonge vrouw die kon liegen als geen ander, maar die uiteindelijk vooral zichzelf voor de gek hield. Met dit boek sluit Renee Kelder haar dubbelleven en haar drugsverleden definitief af.

Aan het eind van het boek geeft Renee antwoorden op veelgestelde vragen van jongeren en ouders.

De pers over Parttime-junkie

"Dit boek kan velen aanspreken, tot nadenken stemmen, en bovendien laten meegaan in een spannend en stilistisch hoogstaand verhaal." - Herman Brusselmans.

"In één ruk uitgelezen. Impressive. En goed geschreven." Tijl Beckand, tv-presentator

"Parttime-junkie behoort tot de top 5 non-fictieliteratuur van het jaar." Algemeen Dagblad


Verteller: Barbara Sloesen
Duurtijd:

4.3

1148 beoordelingen

Meta

6-2-2024

alle bladzijdes waren leeg

Nyree

26-5-2023

Wat een heftig verhaal. Heb het in 1x uitgelezen een aanrader!

Anoniem

23-5-2023

Ik vond het een interessant boek om te lezen, waar je je in kan verdiepen. En dingen kunt zien van een andere kant. Ik vind dat er later in het boek wat meer diepgang mag zijn dat verwatert een beetje. Verder erg mooi!