(760)

Parel

audioboek


Parel, het vierde deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, gaat over CeCe, die altijd het gevoel heeft gehad dat ze nergens echt bij hoorde. De dood van haar vader is een keerpunt in haar leven. Nu haar zusje Star, met wie ze altijd heel close was, een nieuw leven opbouwt met haar geliefde, voelt ze zich helemaal alleen.

Wanhopig verlaat CeCe Londen in een poging haar verleden te ontrafelen. De enige aanwijzing die ze heeft is een zwart-witfoto en de naam van een vrouw die honderd jaar eerder in Australië leefde. Via de prachtige stranden van het Thaise Krabi reist CeCe naar de ruwe vlaktes van Australië. Zal ze daar in de wildernis eindelijk haar geluk vinden?

Parel is het vierde deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet

‘Leest als een trein.’ – Libelle


Verteller: Peggy Vrijens
Duurtijd:

4.7

760 beoordelingen

Digna

29-2-2024

Mooie reis door Australië met veel details over de geschiedenis. ❤️ De voorleesstem las voor met veel intonatie, wat ik prettig vond.

Anoniem

8-2-2024

Een heerlijk verhaal om naar te luisteren

Anoniem

5-2-2024

Het blijft van het begin tot eind romantisch.