(71)

Nooit meer hetzelfde: Anja's man zat jarenlang onterecht vast in de Puttense moordzaak

audioboek


Anja du-Bois is de vrouw van Herman du-Bois, de man die jarenlang onterecht vast zat in de Puttense moordzaak. Een van de grootste gerechtelijke dwalingen in Nederland.'Nooit meer hetzelfde' gaat over onrecht, justitite, Puttense Moordzaak, veroordeling en gerechtigheid.

Terwijl haar man veroordeeld wordt en voor jaren onterecht de gevangenis in gaat, probeert Anja haar gezin draaiend te houden. 'Nooit meer hetzelfde' is haar schokkende verhaal.

De Puttense moordzaak is door Peter R. de Vries en oud-hoofdcommissaris Jan Blaauw onophoudelijk in de publiciteit gehouden.

Co-auteur Marlou Roossink schreef eerder mee aan het boek 'Kom niet aan mijn kinderen', het verhaal van Janneke Schoonhoven over de ontvoering van haar kinderen Sara en Ammar. Peter R. de Vries heeft een indrukwekkend voorwoord geschreven voor 'Nooit meer hetzelfde'.



4.7

71 beoordelingen

Anoniem

13-4-2024

Bizar

Janet

21-10-2023

Wat een mooi boek! Erg om te horen hoe ze die jaren doorgeworsteld hebben. Het zal je maar gebeuren! Anja bedankt voor de inkijk in jullie bewogen leven.

Anoniem

29-9-2023

Wat een nachtmerrie! Dit verhaal kent alleen maar slachtoffers. Net als iedereen heb je wel eens gehoord over deze zaak, van tv, uit de kranten…. Door dit verhaal lijkt het bijna alsof je getuige bent, dat je vanaf de zijlijn mee kijkt. Zo verdrietig, zo confronterend maar tegelijkertijd zo goed verwoord. Wat dapper van je Anja om dit zo op papier te zetten. Wat zullen jullie Peter missen! Wat missen wij hem allemaal.