(165)

Mijn verhaal: Becoming

audioboek en e-book


Michelle Obama is een van de meest iconische en inspirerende vrouwen van onze tijd. Als first lady - de eerste Afro-Amerikaanse - maakte ze het Witte Huis tot het meest gastvrije en warme in de geschiedenis, terwijl ze zichzelf ontplooide als een krachtig voorvechter voor gelijke rechten en kansen van (jonge) vrouwen.

In haar memoires neemt Michelle Obama haar lezers mee naar de rauwe southside van het Chicago van haar jeugd, vertelt zij kleurrijk over haar relatie met Barack Obama en zijn bewondering voor hem, is zij openhartig over de eisen van het moederschap en het vinden van een balans met haar carrière, en verhaalt zij levendig over de acht jaar dat zij samen met haar gezin op 's werelds beroemdste adres woonde. Eerlijk, ontwapenend en met humor beschrijft ze haar triomfen en tegenslagen en vertelt ze haar verhaal zoals zij het beleefd heeft.

Mijn verhaal - becoming is een buitengewoon intiem boek van een vrouw die voortdurend en glansrijk vele beproevingen doorstond, en wiens verhaal ons inspireert om hetzelfde te doen.


Verteller: Willemijn de Vries
Duurtijd:

4.5

165 beoordelingen

Anoniem

25-11-2023

Een geweldig verhaal van een geweldige vrouw, echtgenote, moede, dochter en vriendin van een ieder die dit leest! Loved every single word.So powerful, and hopeful.

Corine

8-7-2023

Ik ben gestopt met lezen Alle details worden besproken Waardoor het veel te langdradig word

Marloes

5-6-2023

Wauw!