(1125)

Mijn leven in de hel

audioboek en e-book


Dit is het waargebeurde, schokkende verhaal van de Engelse Sarah Forsyth die op haar negentiende gedwongen wordt om op de Amsterdamse Wallen te werken.

Als negentienjarige werkte Sarah op een crèche in een Engels provinciestadje. Op een dag ziet ze een advertentie: leidsters gezocht voor een kinderdagverblijf in Amsterdam. Ze is wel toe aan wat avontuur en reageert onmiddellijk. Na een serieuze sollicitatieprocedure wordt ze aangenomen. Het lijkt wel een droom.

Die droom verandert in een nachtmerrie op het moment dat Sarah op Schiphol aankomt. De mensen die haar ophalen duwen haar in een auto, nemen onder bedreiging haar paspoort af en rijden regelrecht naar de Amsterdamse Wallen. Daar wordt ze zonder pardon achter het raam gezet. Haar ontvoerders laten er geen misverstand over bestaan: als ze probeert te ontsnappen, zal dat haar dood worden. Anderhalf jaar lang ondergaat Sarah de meest vreselijke vernederingen, tot ze uiteindelijk dankzij puur geluk een onbewaakt ogenblik vindt om te ontsnappen.


Verteller: Charlotte Lap
Duurtijd:

4.4

1125 beoordelingen

Wilma

5-9-2023

bijzonder verhaal, soms beetje te langdradig

Anoniem

19-8-2023

fascinerend en heftig dat dit kan gebeuren in ons land. mooie verhaal stem.

Dennis

15-8-2023

indrukwekkend verhaal