(9)

Leer mediteren: Voor meer ontspanning, balans en rust

audioboek


In deze audio cursus van 1 week, leer je de basis principes van het mediteren en ontdek je wat mediteren voor jou kan doen en welke meditatie vorm het beste bij je past! Elke dag is er een les van ongeveer 10 minuten. Ik hoop dat je met deze cursus een mooie start maakt en je hebt na deze week de tools in handen om zelf verder te gaan!

Wat goed dat je een begin wil maken met mediteren! Waarschijnlijk heb je al gehoord of gelezen dat mediteren veel voordelen heeft; je leert om je aandacht te focussen en je beter te concentreren, je wordt je bewuster van emoties en gedachten en leert om daar op en meer ontspannen manier mee om te gaan. Je ontwikkelt ook meer compassie en veerkracht en zo zijn er nog heel veel wetenschappelijk bewezen voordelen van mediteren!

Mediteren zorgt ook voor meer rust, meer rust in je hoofd, maar dat ervaar je vaak niet direct! Als je start met mediteren zal je merken dat je enorm veel gedachten hebt en dat concentreren vaak heel lastig is. We noemen het ook wel het trainen van de aandachtsspier en voor alle spieren geldt dat oefenen belangrijk is en dat je niet onmiddellijk resultaat hebt! Dus ga vooral oefenen en heb wat geduld met jezelf!


Verteller: Suzan van der Goes
Duurtijd:

4.3

9 beoordelingen

Veronique

7-11-2022

Zo rekaxed

Desiree

30-5-2022

Goed om alle manieren van meditatie eens te ervaren. Kijken wat bij je past. Nu of morgen