(27)

Killerbody Lifestyle: Gelukkig en slank in 12 weken

audioboek


Killerbody Lifestyle van Fajah ‘Faya’ Lourens is een volledige herziene editie van haar bestseller Killerbody Dieet (300.000 boeken verkocht). Mensen die een dieet volgen hebben vaak moeite met slank en fit te blijven (jojo-effect) of zitten ook na het behalen van hun doel niet lekker in hun vel. Fajah leert je dat mindset misschien nog wel belangrijker is dan voeding en beweging. Met dit audiobook vertelt ze je hier alles over.

Wat je doel ook is, het is het belangrijkste dat je eraan gaat werken vanuit een goed gevoel over jezelf. Dus of je nu wilt afvallen, spieren op wilt bouwen of een beter zelfbeeld wilt krijgen. Je werkt dus niet alleen aan je lichaam, maar vooral ook aan je mindset. Want geluk zit niet alleen in je gewicht. Je leert van jezelf te houden, naar je behoeftes te luisteren en negatieve (voedings)patronen te doorbreken. Zo val je makkelijker af, behoud je resultaat en voel je je gelukkiger. Op naar de beste versie van jezelf! Ben je er klaar voor?

Met:

- informatie en tips over de juiste voeding en supplementen, doelen stellen en gericht trainen

- uitleg van topsporter Leroy Gilbert over vegan eten in combinatie met sporten

- 8 openhartige ervaringsverhalen met analyses en tips van psycholoog Henrike Weerstand


Verteller: Fajah Lourens
Duurtijd:

3.8

27 beoordelingen

Danielle

1-3-2024

Soms een beetje ingewikkeld met allerlei termen die mij onbekend zijn. Een papieren boek is misschien handiger zodat je snel naar je body type kunt gaan. Maar handige tips hier en daar.

Linda-Jill

10-10-2022

Vraag me af of het wel geredigeerd is, paar keer ‘als’ ipv ‘dan’.. maar verder wel een aardig boekje.

Anoniem

25-7-2022

Sterkst icm het boek! Fijn om het nog een keer te horen, in Faya’s stem! Mindset is zo belangrijk!