(1)

Jouw gouden toekomst: een schatkist vol ervaring

e-book


Maak van de rest van je leven de mooiste en meest vervullende tijd van je leven ongeacht wat je is aangedaan in het verleden met 'Jouw gouden toekomst' van Louise Hay.

Dit boek wil je helpen om van de rest van je leven de mooiste en meest vervullende tijd van je leven te maken. Het is eigenlijk een vervolg op Je kunt je leven helen en Gebruik je innerlijke kracht. Vaak wordt me gevraagd hoe we nu en in de toekomst het meeste uit onszelf kunnen halen, ondanks onze voorgeschiedenis en wat ons is ‘aangedaan’. De vragenstellers zijn mensen die hun leven veranderen door hun manier van denken te veranderen. Zij laten oude, negatieve patronen en overtuigingen los. Daarnaast leren ze om meer van zichzelf te houden.

Ik heb dit boek losjes chronologisch opgezet, zodat het de ervaringen weerspiegelt die je tijdens je leven hebt. In het begin van het boek bespreek ik ervaringen die je hebt als je jong bent (je jeugd, relaties, werk, enzovoort). Later behandel ik onderwerpen die te maken hebben met ouder worden.