(40)

Ik ben oke, jij bent een sukkel

e-book


Betweterige schoonzus, bemoeizuchtige baas of onhandelbaar kind? Stop hen te veranderen. Ze zijn wie ze zijn. En dat zal altijd zo blijven. Is dat erg? Nee. Denk het om. Ze zijn je goudmijn.

Na de bestsellers Ja-maar wat als alles lukt?, Huh?! en Omdenken kwam Berthold Gunster terug met een boek over een onderwerp dat iedereen zal aanspreken: relaties. We hebben er elke dag mee te maken. Ze kunnen een bron zijn van stress en verdriet. Maar goede relaties zijn ook datgene wat ons vrolijk en gelukkig maakt.

In Ik ben oké jij bent een sukkel past Berthold Gunster de theorie van het omdenken toe op relaties, zowel in zakelijke als privésituaties. Het doel is om een waardevolle relatie voor beide partijen te creëren. Al kan het in sommige gevallen betekenen dat de relatie beter kan worden beëindigd.



4.2

40 beoordelingen

Koop

23-7-2022

Spiegelen, spiegelen en nog een spiegelen. Ongelofelijk belangrijk voor het opbouwen van betekenisvolle relaties en connecties. Praktisch en vol met leuke voorbeelden. Zorgt voor een andere kijk op de wereld en maakt je bewust van je dagelijkse patronen.

Carlijn

25-5-2021

Heel interessant, was leuk geweest om iets praktischere tips te krijgen ook!

Lizzy

13-4-2021

Heel interessant en leerzaam