(125)

Het aandenken

audioboek en e-book


Al jarenlang blijkt er een perfect geconserveerde mummie in een kelder van het Crispin Museum in Boston te liggen. De ontdekking ervan door de museumstaf is een opzienbarende vondst. Dan treft patholoog-anatoom Maura Isles een macabere boodschap in het lichaam aan, een bewijs dat dit ¿eeuwenoude¿ reliek in feite een modern moordslachtoffer is.

Voor Maura en rechercheur Jane Rizzoli is het forensisch bewijs onmiskenbaar. En als de resten van een andere vrouw in de verborgen nissen van het museum worden gevonden, wordt het duidelijk dat er een psychopaat rondwaart. Jane en Maura beginnen aan een race om dit gestoorde roofdier te stoppen voordat hij nóg een aandenken kan toevoegen aan zijn gruwelijke verzameling


Verteller: Sandra Jonkman
Duurtijd:

4.6

125 beoordelingen

Nancy

20-9-2022

Weer die ontploffende auto! Verder weer genoten.

Isa

22-8-2022

Wederom fantastisch boek maar voor mij persoonlijk niet de beste. Dat zijn voor mij dan 2 andere titels van deze serie. Vandaar 4 ipv 5 sterren. De voorleesstem is heel goed, gebruikt wat verschillende stemtornaties om de verschillende personen duidelijk te horen tijdens bijvoorbeeld een gesprek wat er gevoerd wat. Heel fijn om naar te luisteren! Uiteraard ga ik naar het volgende deel van de Rizoli en Isles serie, van Tess Gerritsen. Wat een schrijfster! En wat een informatie verzameld zij voor haar boeken. Echt zo goed, zo knap. Ben echt een groot fan van haar. En ik val in herhaling waarschijnlijk, maar deze vrouw haar enorme talent om ieder personage, moment, locatie, omgeving, zelfs het lijk te om-, beschrijven verdient dat en vind ik magnifiek!

Patries

11-8-2022

Goed verhaal heel fijn voorgelezen