(27)

Heks in het groen: Over oerkracht en natuurmagie

audioboek en e-book


"De magie van de natuur is groot en symbolisch. Door je te verbinden met het groen ga je die magie steeds meer ervaren en zul je merken dat je leven steeds rijker wordt. In de natuur schuilt een enorme kracht en in het wisselen van de seizoenen zit symboliek verborgen. Door middel van magie en rituelen kun je die kracht leren aanvoelen. Lunadea legt uit hoe je de beleving en verbinding met de natuur weer terugvindt en vasthoudt. Dat doet zij op haar eigen heldere en sympathieke no-nonsense manier, vol eigen ervaringen en tips om zelf toe te passen.

“Hekserij is een manier van leven waarbij je de connectie met de natuur en het leven aanvoelt” – Lunadea"


Verteller: Lunadea Lunadea
Duurtijd:

4.3

27 beoordelingen

Anoniem

15-2-2024

ik heb hem nu voor de 2e keer geluisterd. wat een prachtig boek. het is erg leerzaam en een plezier om naar te luisteren!! zeker een aanrader 100 %

Yotka

5-11-2023

Interessant boek met concrete informatie over rituelen, materialen en alles wat er maar bij groene hekserij komt kijken. Het maakt het laagdrempelig en inspirerend om mee aan de slag te gaan. Ga het boek ook fysiek kopen om in mijn boekenkast te zetten, zodat ik er altijd in kan bladeren wanneer ik wil. Mooi geschreven en geïllustreerd.

Coco

25-4-2022

Leuk boek met mooie inzichten. Soms wel een beetje langdradig met alle opsommingen. Niet zo gepast voor een luisterboek, komt geschreven waarschijnlijk beter tot z’n recht.