(21)

Gevaarlijk spel

e-book


'One hot steamy story!'- Rachel Gibson

'Fantastisch, helemaal FANTASTISCH! - Autumn Review, Goodreads.com

Het is een hele opgave om ervoor te zorgen dat een jongen tot over zijn oren verliefd op je wordt. Zeker als hij zolang je je kan herinneren al verliefd is op je nichtje.

Sawyers hart is gebroken. Hij heeft zijn droomvriendin verloren aan zijn beste vriend. Op dat moment verschijnt Lana ten tonele. Ashtons nichtje was altijd heel lief en verlegen, maar ze blijkt nu ook nog eens een prachtige verschijning te zijn. Sawyer heeft geen idee of Lana zijn gebroken hart kan genezen, maar door contact met haar te zoeken kan hij in ieder geval Ashton jaloers maken.

Lana leeft al haar hele leven in de schaduw van haar nichtje: Ashton haalde altijd de hoogste cijfers, had enorm veel vrienden en ziet er beeldschoon uit. En ze heeft Sawyer Vincent de enige jongen naar wie Lana verlangt om haar vinger gewonden. Maar de situatie is veranderd. Lana heeft nu kans om Sawyers aandacht te trekken en ze grijpt die met beide handen aan. En hopelijk is zijn liefdesverdriet snel over, want ze is het zat om tweede keus te zijn.

Wat begint als vrijblijvend gescharrel verandert in een vurig spel van verleiding. Sawyer en Lana hebben dan misschien verschillende motieven, elke keer dat ze elkaar ontmoeten spatten de vonken ervan af.



4.5

21 beoordelingen

Myrthe

4-11-2023

Leuk verhaal