(134)

Gestolen jeugd

audioboek


Ik verloor mijn onschuld aan een loverboy.

De Engelse Katie Taylor is een heel normaal meisje: haar ouders houden van haar, ze heeft vriendinnen, ze kan heel mooi zingen… en toch wordt ze op school vreselijk gepest. Door het constante getreiter keldert Katies zelfvertrouwen en op haar dertiende ziet ze het leven niet meer zitten. Maar dan ontmoet ze Sarim en wordt de wereld opeens een stuk mooier. Katie wordt tot over haar oren verliefd en doet alles, echt alles, om Sarim gelukkig te maken.

Al snel zijn er meerdere mannen die van haar ‘diensten’ gebruik maken, en na een paar maanden wordt ze onder de aandacht gebracht van de leider van de grooming ring en belandt ze echt in de hel.

Gestolen jeugd is het schokkende verhaal van een meisje dat op haar dertiende haar onschuld verloor, maar op haar zeventiende eindelijk de moed vond om aan haar verkrachters te ontsnappen en ze voor het gerecht te dagen.


Verteller: Jorien Zeevaart
Duurtijd:

4.5

134 beoordelingen

rachelle

26-3-2024

Heftig verhaal Tranen gelaten om het verhaal

Fleur

6-12-2023

heftig verhaal en kan me voorstellen dat het schrijven ervan ook een therapeutische waarde heeft. het begin is wel echt enorm langdradig en sorry, saai. De eerste helft van het boek had ik ook over kunnen slaan.

Monique

26-9-2023

soms te heftig om naar te luisteren