(60)

Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben

audioboek en e-book


Er is een groot verschil tussen geluk hebben en gelukkig zijn. Geluk heb je als je een keer wint in het casino. Als je gelukkig bent zit je goed in je vel en voel je je vanbinnen intens vrolijk. Roué Verveer is eigenlijk al zijn hele leven gelukkig. Zonder dat het gebaseerd is op enig wetenschappelijk onderzoek, wil hij graag delen wat volgens hem werkt. Geld maakt niet gelukkig, je vriendenkring moet met dezelfde hardheid worden samengesteld als een topvoetbalploeg en het kiezen van de juiste partner heeft misschien wel de grootste invloed op je geluksgevoel. Maar hij gaat de donkere kant van het leven, zoals de dood en wereldproblemen, niet uit de weg.


Verteller: Roué Verveer
Duurtijd:

4.5

60 beoordelingen

Marieke

11-6-2022

Heerlijk voorgelezen door Roue zelf! Grappig, nuchter, leerzaam en relativerend. Goede voorbeelden en leuke levenslessen van Roue zelf.

Desiree

31-3-2022

Roué vertel hoe komt dat hij bijna altijd gelukkig is. Welke strategieën hij toepast om dit voor elkaar te krijgen. De vele voorbeelden maken dat dingen nog duidelijker. Het is met veel humor geschreven. Ik heb dikwijls hardop zitten lachen.

Eveline

18-12-2021

Heel leerzaam en fijn. Ik probeer er zoveel mogelijk naar te leven, wat niet echt heel moeilijk is want het is erg praktische , duidelijke theorie. Ik word er gelukkig van!