(26)

Gedachten zijn creatief

audioboek


Heldere en overtuigende uitleg over hoe je met gedachtenpatronen ervaringen kunt creëren. Inclusief geleide meditatie met veel positieve gedachten. Dit luisterboek bestaat uit de volgende onderdelen: 1. Louise's zeer overtuigende en heldere filosofie uit haar boek Je kunt je leven helen, over hoe onze gedachtenpatronen onze ervaringen creëren. Het is voor iedereen mogelijk om beperkende gedachten om te zetten in gedachten van liefde en succes.

2. Geleide meditatie met veel positieve gedachten over wie we zijn en wat mogelijk is voor ons. We krijgen een veilig en vredig gevoel, waarin elk deel van ons lichaam zich ontspant. Ideaal om voor het slapen gaan te beluisteren en voor mensen die moeilijk in slaap vallen.



4.3

26 beoordelingen

Marianne

15-8-2021

Heb het cassettebandje 27 jaar geleden gekregen en het veranderde mijn wereld over hoe ik over mijzelf dacht. Ik was rond de 20 jaar. Heb het wel ❣️elke dag!‼️op bed‼️geluisterd en na drie weken‼️was ik een ander mens. Inzet, doorzetten en moeite heeft het mij gekost. Maar het is het allemaal waard. Het is nog steeds mijn basis van mij mentale leven‼️Wat had ik zonder dat cassettebandje voor leven gehad.? Een leven met afwijzing naar mijzelf. Ik word dit jaar 50 jaar. Het bandje heb ik niet meer, het zit nu in mijn hoofd.❣️❣️

Jamal

4-6-2021

Echt top!!! Gwn alles !!

Kim

6-3-2021

Inspirerend voor als je net bezig bent met je persoonlijke groei. Je krijgt mooie inzichten om zelfliefde en je eigenwaarde te laten groeien.