(0)

Gastgevers in Geluk: In zeven stappen naar hartverwarmende hospitality

audioboek


Hoe maak je van klanten Toffe Gasten? Hoe maak je van medewerkers Vurige Ambassadeurs? Hoe maak je van leveranciers Co-Createurs?

Gastgevers in Geluk geeft een antwoord en een formule in zeven stappen op 49 Moments of Magic.

Gastgevers in Geluk is een onthullend verhaal over het mysterie van hartverwarmende gastvrijheid. Het boek neemt de lezer mee naar The Magic Hotel in Hawaii en verklaart het succes in zeven stappen. Het resultaat zijn teruglustige gasten: gasten die niet meer naar huis willen omdat alles klopt bij de gastgever waar ze verblijven.

Luc van Bussel geeft service een nieuwe, diepere betekenis en introduceert nieuwe begrippen als bereikrijk, binnenvoelbaar, luistergevig, oplosselijk, verrasvast, verwenzaam en teruglustig.

Het boek is het beste bewijs dat mensen niet zonder elkaar kunnen en dat persoonlijke ontmoetingen de echte verbinding vormen in een digitale samenleving . Gastgevers in Geluk is een ode aan de mensen in de dienstverlening en een handleiding voor managers op zoek naar teruglustige gasten of klanten.

In het boek delen negenentwintig markante gastschrijvers hun visie over gastvrijheid. Ze maken het boek compleet en geven de lezer een brede blik in de wereld van hospitality.


Verteller: Hylke van Sprundel
Duurtijd: