(122)

Fuck it: Loslaten, ontspannen en gelukkig zijn

audioboek


Spirituele bestseller 'Fuck it' van John Parkin nu in goedkope editie. 'Fuck it' van John Parkin is een buitengewoon uitdagend, humoristisch en inspirerend boek.

Door regelmatig Fuck it te roepen kun je je leven ingrijpend veranderen. Je hoeft niet te mediteren, veel te bidden of doelgericht te werken aan je geluk. Want Fuck it werkt als een krachtige mantra en heeft een onontkoombaar effect. Fuck it roepen is volgens auteur John Parkin de ultieme aansporing om je eigen weg te volgen.

Daarnaast is het bij uitstek een spirituele handeling. 'Fuck it' is de perfecte vertaling van oosterse spirituele concepten als laten gaan, loslaten, overgave en ware vrijheid vinden. Fuck it zeggen tegen de problemen en zorgen die je dagelijks tegenkomt, is een eenvoudige manier om een gelukkig leven te leiden. De uitroep daagt je uit om in het moment te gaan leven. Tegelijkertijd is de uitdrukking zo krachtig dat wij, nuchtere westerlingen, eindelijk onze gestreste, gespannen en propvolle levens eens de rug toe durven keren.

Een informatief, grappig, realistisch en baanbrekend boek op het gebied van persoonlijke, spirituele ontwikkeling.


Verteller: Roel Fooij
Duurtijd:

3.6

122 beoordelingen

Annemijn

8-1-2023

Het greep me niet heel erg. Ook in slaap gevallen op het eind, dus laatste 25% moet ik misschien op nieuw lezen

Fiona

19-7-2022

Veel gemopper..schrijver lijkt erg zwart wit denkend over een zuiver en gezonde leefstijl. Jammer. Ook de stem van de voorlezer klinkt als een roker..

Desiree

17-5-2022

Must read voor iedereen! Doe ermee wat je wilt 🙂