(1609)

En plotseling ben je van hem

audioboek en e-book


Misleid: ik was gevangen in het web van een loverboy.

Merel van Groningen was vijftien toen haar vriend haar dwong als prostituee te werken. Zij beschreef haar schokkende verhaal in deze bestseller:

Merel ontmoet via een vriendinnetje de zesentwintigjarige Mike, met wie ze een bijzondere vriendschap opbouwt. Door de tegenwerking van Merels ouders wordt de vriendschap steeds hechter, en de twee worden verliefd. Merel is helemaal in de wolken door het geweldige gevoel dat Mike haar geeft: eindelijk is er iemand die haar belangrijk vindt en van haar houdt. Totdat Mike's ware aard naar boven komt... En plotseling ben je van hem is het aangrijpende verslag van een meisje dat langzaam verstrikt raakt in het web van een loverboy.

Merel heeft op tijd kunnen ontsnappen, en wil met dit boek andere jonge vrouwen waarschuwen. Zie ook www.merelvangroningen.nl

Merel van Groningen schrijft dit boek onder pseudoniem.


Verteller: Dafne Holtland
Duurtijd:

4.2

1609 beoordelingen

Manuela

19-3-2024

Niet echt toepasselijk om 5 sterren te geven voor alle ellende die ze heeft moeten doorstaan. Wel degelijk hoe het beschreven is, het kan zoveel meisjes overkomen. Het is trouwens lastig om te stoppen met luisteren, dus ook hiervoor complimenten!

Shirley

16-3-2024

Heftig...

Tessa

1-3-2024

Goed boek om te lezen voor jongeren. Het laat zien hoe kwetsbaar je kan zijn, vooral als je het thuis niet goed hebt. Ik hoop dat dit boek veel mensen zal behoeden voor hetgeen Merel heeft meegemaakt. Het is zo belangrijk dat een kind zich geliefd en veilig voelt thuis.