(23)

Eligio - De uitverkorene

audioboek en e-book


Als de zwangere Lotte in handen valt van Salvatore, een psychopathische maffiabaas, merkt ze al snel dat het hem te doen is om haar baby. Uiteindelijk weet ze te ontsnappen, maar kort daarna wordt ze gearresteerd op verdenking van moord. Tot overmaat van ramp wil de vader van haar baby, Don Nijenhuis, niets meer van haar weten en hij gaat zelfs zo ver dat hij haar wil uitsluiten van het ouderlijk gezag. Lotte moet tot het uiterste gaan om alle dreigingen het hoofd te kunnen bieden. Lukt het rechercheur Chris Römer om de waarheid boven tafel te krijgen, wanneer blijkt dat zowel Lotte als Don essentiële zaken verzwijgen?

Lezersrecensie:

'Mijn ogen vlogen over de regels en rustten niet eerder voordat Lotte redelijk veilig was. Daar heb je kwaliteit voor nodig.' - Perfecte Buren


Verteller: Lidewij Mahler
Duurtijd:

4.5

23 beoordelingen

Andrea

22-11-2021

Het vervolg op het eerste deel genaamd ‘Il Circolo” . Wederom een zeer spannende en boeiende psychologische thriller. Ook goed te volgen voor degene die het eerste deel niet hebben gelezen, want er volgt een overzichtelijk intro. Knappe van dit deel is de uitdieping van de karakter van de hoofdpersoon en haar belevenissen, die zeker niet alledaags zijn. Een aanrader…..