(39)

Een zomer in Venetië

audioboek en e-book


Addolorata Martinelli zou volmaakt gelukkig moeten zijn. Ze heeft alles waar ze ooit van droomde: een restaurant, een man, een kind. Dus waarom heeft ze het gevoel dat er iets mist? Dan krijgt ze een vernietigende culinaire recensie voor haar kiezen en opeens wordt het haar pijnlijk duidelijk: wat ze kwijt is, is haar liefde voor koken.

Addolorata vertrekt naar Venetië, vastbesloten om deze zomer te herontdekken wat belangrijk is in het leven: koken, eten en zichzelf. Maar de kanalen van Venetië hebben meer voor haar in petto…


Verteller: Hymke de Vries
Duurtijd:

4.2

39 beoordelingen

Annemiek

13-12-2023

Wat een heerlijk boek. Niet zo'n standaard "feel-good" roman, maar eentje met meer diepgang waarin het leven niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Ook heel leuk dat het boek zich grotendeels in Venetië afspeelt en je je door alle uitgebreide beschrijvingen echt een voorstelling van de stad en haar inwoners kunt maken. Ik vond alleen het einde een beetje "afgeraffeld". Dat had voor mij wel iets meer uitgewerkt mogen worden.

Sanne

1-7-2022

Fantastisch boek! Dieper dan de meeste andere feelgoodboeken en je wordt helemaal meegenomen in Venetië alsof je er zelf bent. Ik heb heel erg genoten van dit boek en ga zeker meer lezen van deze schrijfster!

MJ

2-8-2021

Heerlijk ontspannend, jezelf wanend in Venetië