(24)

Een dag in december

audioboek


Een dag in december van Josie Silver is een onvergetelijk liefdesverhaal voor de liefhebbers van de boeken van Jojo Moyes en Nicholas Sparks.

Laurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar dan, op een besneeuwde decemberdag, ziet ze vanuit de bus een jongen bij de halte van wie ze vóélt dat hij de ware is. Hun ogen ontmoeten elkaar, er is een magisch moment... en dan rijdt de bus door.

Ze denkt dat ze de jongen nooit meer tegen het lijf zal lopen. Maar een jaar later stelt haar beste vriendin Sarah haar tijdens kerst voor aan de nieuwe liefde van haar leven. En dat is… de jongen van de bushalte. Vastbesloten om hem te laten gaan, gaat Laurie verder met haar leven, maar wat als het lot andere plannen heeft?

‘Het equivalent van Love Actually, maar dan in boekvorm.’ The Bookseller



4.4

24 beoordelingen

Anoniem

24-12-2023

Een heel verrassend leuk, gezellig en goed! Boek. Veel diepgaander dan vooraf ingeschat. Ik ga niets verklappen. Maar kan alleen maar sterk aanbevelen om dit te gaan lezen . Zéker rond de feestdagen ❤️

Anoniem

7-12-2022

Erg fijn boel hopelijk is er een deel 2 je hebt zolang moeten wachten op de ontknoping nu wil ik weten hoe het verder gaat !

Patty

25-11-2021

Fijn ❤️