(654)

Druks: Mijn (on)rustige leven met AD(H)D

audioboek en e-book


'Heb jij je pilletje al geslikt?' vragen mensen zich vaak af als ze Francien Regelink voor het eerst ontmoeten. Niet geheel ongegrond, want Francien heeft AD(H)D en kan nogal druk zijn. Maar AD(H)D is meer dan Alle Dagen Heel Druk.

In 'Druks' legt Francien uit wat AD(H)D precies is en geeft ze een ongefilterd kijkje in haar leven. Van waarom boodschappen doen een uitdaging is en welke medicatie ze (soms niet) slikt, tot hoe AD(H)D werkt tussen de lakens en waarom ze op kantoor onder de brandtrap werkt.

Voor iedereen die direct of indirect met AD(H)D te maken heeft. Met bijdragen van Cathelijne Wildervanck, directeur van AD(H)D-Nederland.


Verteller: Lidewij Mahler
Duurtijd:

4.5

654 beoordelingen

Loeze

25-2-2024

Ontzettend fijn geschreven en informatief boek. Francien schrijft met veel humor en een hele hoop openheid over hoe een leven met ADHD eruit kan zien. Hulde! Ik heb toch 4 sterren gegeven ipv 5, omdat ik het tijdens het voorlezen ontzettend vervelend vond dat er steeds "ADD of ADHD" werd gezegd als er waarschijnlijk AD(H)D in het boek stond. Nu de DSM is overgestapt op ADHD-I, ADHD-H en ADHD-C zou het misschien een optie zijn dit nog aan te passen naar enkel "ADHD"? Dat zou het luisteren in ieder geval een stuk prettiger maken.

Robin

11-2-2024

zoveel herkenbaarheid. De ongefilterde en soms onorthodoxe onderwerpen zijn een ware toevoeging.

Jennifer

26-1-2024

voor mij niet herkenbaar, kreeg er een chaotisch, onrustig gevoel bij. boek ook niet uitgelezen.