(318)

De kracht van het NU: Gids voor een bewust en gelukkig leven

audioboek en e-book


Dit is het Nederlandse luisterboek van 'De kracht van het NU', ingesproken door Roel Fooij.

Tolle's praktische en mystieke boodschap reikt ons transcendente waarheden aan die ons vrij maken. Om de weg te gaan die wordt beschreven in de bestseller De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen.

We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen. Daar komen we er ook achter dat we al 'heel' en 'volmaakt' zijn.

Velen zullen tijdens het luisteren van dit boek vaststellen dat de grootste blokkades om in het Nu te komen onze relaties zijn, dat wil zeggen de manier waarop we in onze relaties staan. Relaties kunnen echter ook een toegang zijn om tot verlichting te komen, mits we ze wijs benutten zodat ze bijdragen aan onze bewustwording en we daardoor in staat zijn meer liefde te geven.

Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als 'overgave', 'vergeving' en 'het onnoembare'. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu, hét spirituele boek van de afgelopen decennia.


Verteller: Roel Fooij
Duurtijd:

4.4

318 beoordelingen

Linda

18-2-2024

life changing

Natasja

29-12-2023

heel interessant, en goede tips die ik voor zeker ga gebruiken

sydney

15-12-2023

Top boek, iedere keer weer. Dit is de vierde keer dat ik hem gelezen heb en ik heb er weer wat uit kunnen halen.