(49)

De bloementuin

audioboek en e-book


Als Iris Donati in de roman De bloementuin van bestsellerauteur Cristina Caboni in Londen haar evenbeeld tegen het lijf loopt, wordt haar wereld op zijn kop gezet. Deze vrouw, Viola, moet haar verloren tweelingzus zijn. Twintig jaar lang werden de zussen van elkaar gescheiden. Op zoek naar hun wortels beginnen ze samen aan een zoektocht die hen naar hun geboorteplek leidt: een huis in Toscane met een betoverende tuin vol exotische bloemen.

Voor het eerst in hun leven voelen de zussen zich thuis en volledig begrepen. Maar niet alles is wat het lijkt. De villa verbergt een groot geheim. Kunnen Iris en Viola het mysterie van hun verborgen verleden ontrafelen? En wat gaat er schuil in het hart van de tuin?

De bloementuin van Cristina Caboni is een aangrijpende roman over familiebanden en de helende werking van de natuur. Voor de fans van Lucinda Riley en Anne Jacobs.


Verteller: Dieuwertje Blok
Duurtijd:

4.3

49 beoordelingen

Els

20-10-2023

wederom een prachtig verhaal van Caboni

Babbel

29-9-2023

gigantisch mooi!!❤️❤️boeiend en pakkend, beslist een aanrader, waar je ondanks dat het gesproken wordt, heerlijk is om naar te gaan zitten luisteren!!❤️

Mariëlle

7-9-2022

Af en toe wat langdradig en, zeker in het begin, is de draad van het verhaal wat lastig te volgen. Maar uiteindelijk worden alle mysteries helder en wil je toch graag weten hoe alles bij elkaar komt.