(44)

Burn-out: Het begin van verandering

audioboek en e-book


Burn-out van Mieke Lannoey is een persoonlijk verhaal over burn-out.

Mieke Lannoey onderzoekt onder andere de volgende vragen: wordt burn-out veroorzaakt door jarenlange overbelasting, voornamelijk op het werk? Of heeft het ook te maken met het feit dat je eigenlijk niet doet wat je werkelijk gelukkig maakt? En met een levensstijl vol stress in onze veeleisende maatschappij? Of met het gebrek aan harmonie en de innerlijke onrust die je ervaart? Neem je de tijd om na te denken over wie je bent en wat je wilt, of hol je maar door en negeer je alle signalen van je lichaam? Voel je een leegte die je met niets krijgt opgevuld? En ben je eigenlijk helemaal 'klaar' met jezelf? Je kunt alleen maar opbranden, als je ooit in vuur en vlam hebt gestaan. Je kunt enkel uitdoven, als je ooit vuur hebt bevat. Mieke ervoer dat haar burn-out er uiteindelijk voor zorgde dat haar vuur feller brandt dan ooit tevoren!

In dit Ankertje vertelt zij over wat burn-out raken voor haar heeft betekend en gebruikt ze haar eigen verhaal als uitgangspunt. Maar Burn-out is zeker geen 'ego-document'! Het is een verkenning op weg naar verandering, die voor heel veel mensen in dezelfde situatie herkenbaar en inspirerend zal zijn. Want zoals Mieke zelf zegt: verwelkom je burn-out, het kan je leven redden!


Verteller: Bas Westerweel
Duurtijd:

4.0

44 beoordelingen

Anoniem

20-11-2023

Heel herkenbaar. al krijg ik juist alle begrip in mijn situatie. Het boek geeft me hoop.

Anoniem

10-8-2023

Zeer inhoudelijk en herkenbaar. Alleen Bas Westerweel is soms hilarisch als verteller met een wat donkere vrouwenstem. Helemaal als hij Paulo Coelho 'voordraagt". Ik kon er gelukkig doorheen luisteren.

Silvia

26-11-2021

Er zijn echt veel betere boeken over burn-out. Ik vond het rommelig van opbouw, niet goed te volgen. Het raakte bovendien geen snaar bij mij, terwijl ik over dit onderwerp juist heel makkelijk geraakt ben.