(95)

Brain Balance: Het geheim voor geluk en gezondheid

audioboek


We ontdekken en leren steeds meer over ons brein.

Hoewel het ongrijpbaar lijkt, krijgen we er toch steeds meer grip op. Immers, met de kennis van nu leren we steeds beter begrijpen hoe we onszelf kunnen veranderen en verbeteren.

En dat begint met de juiste balans in ons brein. Een balans die we benaderen door ons brein te voeden met goed voedsel, beweging en rust.

Waarbij je voorkomt dat de balans verstoord wordt door negatieve stress. Door de juiste balans te creëren val je niet meer terug in oude patronen die je niet dienen.

In Brain Balance bespreekt Charlotte op heldere en aanstekelijke wijze hoe je in 60 dagen een gelukkiger mens kunt worden. Door het veranderen van je mindset, maar ook door het werken aan je gezondheid.

• Word iedere ochtend energiek wakker

• Ontdek wat je levensdoel is

• Ga je dromen leven


Verteller: Charlotte Labee
Duurtijd:

4.2

95 beoordelingen

Jaime

10-4-2024

Heel fijn dat zit boek door Charlotte zelf is ingesproken. luisterde goed weg en wat ook heel fijn is, de oefeningen die je online kunt vinden. Dank je wel Charlotte!

Carola

22-11-2023

Inspirerend boek met veel praktische tips die gelijk toegepast kunnen worden.

Diana

8-9-2023

Geen verrassingen eigenlijk. Wel mooi verteld. Veel verwijzingen naar de webpagina met aanvullende oefeningen om uit te schrijven. Maar nu komt dat over als een lange reclame spot. Op de webpagina kan ik geen aanvullende opdrachten vinden dus kan daar helaas niets mee.