(5)

BBQBijbel: Van asperges tot zwezerik

e-book


BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber

Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.

BOORDEVOL HANDIGE BBQTRUCS

UITLEG VAN BBQBENODIGDHEDEN EN -BEGRIPPEN

HELDERE HOW-TO'S EN BBQTECHNIEKEN

DUIDELIJKE STAP-VOOR-STAPFOTO'S

MEER DAN 250 BBQRECEPTEN

DIVERSE CONDIMENTEN

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, BBQbijbel is zijn tiende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam waaronder Julius Bar & Grill.

DE PERS OVER SMARTBBQ

'Ontsteek de vuren! Of je nu het liefst kookt op kooltjes, hout of gas; Julius Jaspers heeft voor elke barbecue de juiste recepten.'

ELLE ETEN

'Het boek staat vol met tips, trucs en recepten.'

NRC