(2)

Apollovlinder

audioboek en e-book


Wat doe je, als blijkt dat je echtgenoot een duister dubbelleven leidt? De man van Charlotte is plotseling verdwenen en ze vindt het maar verdacht dat haar vriendin Sophie ineens op vakantie gaat naar Zwitserland. Ze neemt het heft in eigen handen en gaat zelf op onderzoek uit. Wat blijkt? Haar man Morten is betrokken bij een beruchte Balkan maffiabende, waar hij ze hielp met vrouwenhandel. Moe, wanhopig en intens geschokt weet ze niet wat ze hoort. Haar hele leven was gebaseerd op een leugen. Hoe moet ze nu verder met haar twee jonge kinderen?

Een ijzingwekkende thriller. (Haarlems Dagblad)

Rozemond heeft een ambitieuze thriller afgeleverd, die niet ongunstig afsteekt bij de werkstukken van een heel stel collegaā€™s uit eigen land (ā˜…ā˜… VN-thrillergids)

Matthias Rozemond (1962) is een Nederlandse auteur die als kind al droomde om schrijver te worden. Zijn literaire carriĆØre begon op 23-jarige leeftijd toen hij gedichten ging schrijven. Zijn eigen dichtbundel ā€˜Schepijs op zomeravondenā€™ kwam in 2000 uit. In 2006 verscheen zijn eerste thriller ā€˜Apollovlinderā€™, gevolgd door ā€˜Schimmenspelā€™ (2008) en ā€˜Enkele reis SiciliĆ«ā€™ (2010). Ook is hij bekend van zijn latere werken, zoals ā€˜De duivelskunstenaarā€™ (2016) en ā€˜Het spel van licht en donkerā€™ (2018) over Rembrandt. Rozemond is meester in het schrijven van historische romans en literaire thrillers van hoogstaande kwaliteit.


Verteller: Carolina Mout
Duurtijd: