(21)

Agonia

audioboek en e-book


Steven de Wit is een corrupte politieagent die nauwe banden heeft met Aram, de leider van maffiaorganisatie ‘il Circolo’. Wanneer hij kort na zijn arrestatie dood in zijn cel wordt aangetroffen, weet de zwangere Lotte dat de nachtmerrie voor haar nog niet voorbij is en dat niet alleen haar grote liefde Don, maar ook Aram zijn pijlen op de baby in haar buik heeft gericht.

Wat doe jij als je net als Lotte op bent van de zenuwen? Als je al je nagels hebt afgekloven en niet meer weet waar je het zoeken moet? Wanneer het beklemmende gevoel steeds groter wordt en de kwelling maar niet ophoudt? Als je erachter komt dat Aram is vergiftigd door een alles verzengende haat en maar één doel voor ogen heeft: de ondergang van zijn halfbroer Don en alles wat hem lief is.


Verteller: Lidewij Mahler
Duurtijd:

4.6

21 beoordelingen

Wendy

13-8-2022

Weer een spannend boek van Marja Boomstra, van begin tot het eind! Ook de gebeurtenissen laten je telkens van de ene verbazing in de andere vallen en zorgen ervoor dat je wil weten hoe het verder gaat, niet alleen met Lotte, maar met iedereen om haar heen. Als je eenmaal begint, is het moeilijk om het boek aan de kant te leggen.